avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONARE
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONARE

Buna ziua!Tatal meu a lucrat toata viata la CFR avand o vechime de 38 de ani si 7 luni(aici incluzand si anii in care a avut grupa I).Luna trecuta(august)a fost ultima in care a avut dreptul la indemnizatia de somer.As dori sa stiu daca are vreo sansa sa iasa la pensie anticipata,fie ea si partiala tinand cont de aceasta modificare a legii pensiilor si de faptul ca are doar 49 de ani,fiind nascut in anul 1967.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: teodor03 , utilizator 14:44, 30 Septembrie 2016
Cati ani de grupa I are lucrati ?
Are 27 de ani lucrati efectiv,din care 18 ani de grupa I
Nu am inclus aici armata,somajul si ordonanta care i-a fost acordata esalonat si care nu stiu daca se adauga la vechime.
Limita de varsta la 56 ani.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, tatal meu este născut in august 1967, avand vechime ... Loredana. D Loredana. D Buna ziua, tatal meu este născut in august 1967, avand vechime in munca de 38 de ani +9ani si 7 luni in gr I la CFR. Cand sar putea pensiona chiar si ... (vezi toată discuția)
Iesire la pensie Lummy Lummy sora mea este nascuta in 1959 si are 35 ani vechime.poate iesi la pensie anticipata? Sau pensie partiala anticipata? (vezi toată discuția)
Poate fi platit cas retroactiv? Cati26 Cati26 Buna seara, Mama are 56 ani, 27 ani 9 luni si 29 zile de munca, a lucrat pana in 06.02.2010. Poate plati din urma cotizatia pentru pensie si sa iasa la ... (vezi toată discuția)