avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Activitate alexius2202

Activitate alexius2202

Răspuns la discuția divort recunoscut separat ???
:) d-na grefier nu ar trebui sa arate intelegere ci trebuie sa execute precum fisa postului. Nu sunt in tara dar am sa va urmez sfatul si am sa trimit pe cineva. Multumesc!
O nebunie in jungla justitiei din Romania! Am fost casatorit in Ro si divortat in Austria. Aici incepe stresul: Recent dupa clarificarea divortului de comun acord, am incercat sa recunosc divortul in Romania ,unde mi se cerea sentinta apostilata ceea ce mi s-a respins de catre autoritatile austriece pe motiv ca intre Romania si aAustria nu este necesarea supralegalizarea. Ok....a ramas ca in gara neavand in vedere inca o casatorie....... Acum dupa 5 ani ...tot in gara am gasit situatia ptr ca na! isi mai schimba omu´ ideeile :) Fact : Fosta s-a recasatorit intretimp nevoita de criza mondiala asa ca noul indragostit lulea...s-a ocupat de recunoasterea divortului si....sa le fie de bine!............Eu...fiind un baiat preocupat doar de ale mele ( din spusele ei)....m-am gandit asa, intr-o seara sa ,,profit de situatie`´ si sa-mi eliberez si eu sentinta de la ,,staborul´´ din Galati dar surpriza, d.na grefiera nici nu a cautat in baza de date daca aceasta sentinta exista ci doar mi-a spus ca trebuie sa-mi recunosc divortul separat. Avand in vedere ca exa s-a recasatorit inseamna ca divortul a fost recunoscut in Romania fara indoiala. Sunt corecte spusele grefierei si anume ca divortul mai trebe odata pronuntat separat ptr mine ??? O sentinta recunoscuta ar trebui sa se gasesca in arhive. Eu gasesc aici o logica bolnava.... Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Plata cash teren
Bine inteles ca nu doresc ca cineva sa faca ,,donatii´´ Anafului , eu sau batranii dar in cazul in care este specificata dorinta expresa a vanzatorilor credeti ca eu ca platitor voi fi exonerat de plata amenzii ? Va multumesc pentru reactia rapida ! :)
buna ziua! Doresc sa cumpar de la o familie de batrani ( frate si sora) un teren, problema este ca ei nici nu vor sa auda de plata prin banca, asa ca doresc banii cash. Nedorind sa am probleme cu Anaful din cauza asta m-am gandit la o solutie dar nu stiu daca e buna. Pretul bate usor peste 100.000 lei, vanzatorii sunt teoretic 2 si cumparatorii tot 2 ( eu si sotia) Teoretic nu este fragmentare si noi am putea plati cu plafonul de 50.000 lei separat vanzatorilor. As dori un sfat daca este ok dpdv juridic. Va multumesc anticipat