avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate DanaLarisaM

Activitate DanaLarisaM

Răspuns la discuția drept de folosinta parcare
Ok.
M-ar interesa daca exista legislatie care sa oblige Dezvoltatorul la asigurarea cate unui loc de parcare fiecarui apartament vandut.
De asemenea, pe pagina web Dezvoltatorul isi facea o astfel de publicitate, care dupa parerea mea s-a dovedit a fi mincinoasa.
La receptia la terminarea lucrarilor, s-a angajat de asemenea, sa-mi asigure un loc de parcare (verbal, ce-i drept). In acest sens am printuri si inregistrari audio.
Multumesc!
Răspuns la discuția drept de folosinta parcare
Dar este legala aceasta vanzare a "dreptului de folosinta" de catre Dezvoltator sau Proprietar?
Multumesc!
Buna ziua,
In anul 2008 am achizitionat un apartament in cadrul unui ansamblu rezidential. La acea data erau epuizate toate locurile de parcare supraterane, dar cu promisiunea ca se vor mai creea cateva locuri de parcare la finalizarea lucrarilor si sigur ne va fi pus unul la dispozitie. Desi am primit pe e-mail modelul de Act Aditional pentru "dreptul de folosinta al locului nr. 72" pe care il primeam in schimbul sumei de 4.500 euro, inainte de semnarea Actului Aditional Dezvoltatorul s-a razgandit si nu a vrut sa mai semneze. Dupa "grele" negocieri am reusit, printr-un proces verbal, sa primesc dreptul de utilizare a unui loc de parcare in complex, pe care urma sa-l eliberez la solicitarea Dezvoltatorului. Astfel, ma aflu in situatia ca mi se cere sa eliberez acel loc, pe motiv ca acesta a fost vandut altui proprietar, desi eu am facut mai multe cereri scrise in care am mentionat interesul in achizitionarea unui loc de parcare.
Prin urmare, va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi juridice privind modul de actiune viitoare, astfel incat sa pot rezolva aceasta problema.
Multumesc!