avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate elena_gg

Activitate elena_gg

Răspuns la discuția Concediu de odihna obligatoriu
Multumesc inca o data!
Mai am o intrebare:
La incetarea c.i.m. de la ce data precedenta se poate primi compensarea in bani a c.o. neefectuat?
Multumesc mult pentru raspuns! Mi-ati clarificat nelamuririle in totalitate.
Buna seara,

Am contract de munca individual ca bugetar din ianuarie 2015, in tot acest timp nu am avut concediu de odihna. Nu am dorit concediu de odihna si nici angajatorul nu mi-a impus.
Am dreptul sa-mi iau acum in 2017 concediu de odihna din zilele la care aveam dreptul in 2015 sau pot sa cer plata acestora?
Va rog sa-mi spuneti daca sunt limite calendaristice pentru luarea zilelor de concediu nefolosite din anii precedenti si in ce conditii pot cere doar plata acestora fara a intra in concediu de odihna.
Nu am intrerupt activitatea si nu am avut nici un alt fel de concediu (medical, maternal, fara plata) din 1 ianuarie pana in prezent.

Va multumesc!
Buna ziua,

O femeie insarcinata spitalizata in urgenta fara asigurare de sanatate (nu a platit contributia la CNAS) are toata durata spitalizarii gratuita sau doar cateva zile?

Sotul ei este asigurat, iar sarcina este de 6 saptamani. Sotul nu si-a trecut sotia in intretinere la angajatorul sau.