Astazi am reusit sa iau legatura cu reprezentantul firmei si i-am adus la cunostinta faptul ca am remediat defectul prin inlocuirea unei piese (second hand cu garantie 30 de zile conform intelegerii noastre verbale) si ca astazi voi merge sa predau autovehiuculul pentru a putea finaliza PV de predare a actului de identitate, a autovehiculului si a cheilor.
Mi-a explicat ca ar trebui sa merg sa i se faca autovehiculului o noua evaluare la o reprezentanta a firmei X (nu am inteles de ce) si ca in urma reevaluarii mi se va face o noua oferta de pret. Nu am fost de acord si am ales sa vorbim fata in fata la sediul firmei.
Daca NU mi se semneaza PV de predare sau daca refuza eliberarea oricarui act doveditor (ca refuza masina sau plata sau colaborarea) pot lasa masina si cheile la el sau ar fi mai bine sa plec cu autovehicul pana se solutioneaza problema?
Buna ziua,
Am semnat un contract de vanzare cu divizia de masini rulate a firmei X, auto fiind marca X.
Auto avea o problema de care reprezentanta stia dar cumparatorul zice ca nu stia.
Dupa semnarea contractului s-a manifestat defectul dar masina a fost scoasa de la financiar in baza contractului.
Vanzatorul a victimizat si a zis ca e un viciu ascuns, de care el nu stia. M-am angajat sa repar viciul pentru ca aveam scris pe talon "instrainat catre" .
Am reparat defectul, am actele(cele 4 exemplare din 5 ale Contractului VC, unul fiind la financiar) , am cartea, talonul si masina.
Cumparatorul nu mai imi raspubde la telefon si mi-a zis cand am luat masina la reparat (in ziua semnarii) ca ar fi bine sa o "repun pe rol" ca el nu stie daca o mai ia.
Am semnat un contract in cae ma angajam sa ii dau cheile, actele si masina in 5 zile de la semnare si ei, ca firma sa imi vireze banii in cont.
Au trecut cele 5 zile si eu nu am dus actele si masina.
Pot sa ma duc sa le las actele si masina?
Daca nu imi virraza banii?
Am nevoie sa vand masina urgent si nu vreau sa stau sa astept dupa bani. Daca el nu o mai vrrea, as dori sa o pot vinde unei alte persoane, dar destul de repede.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va multumesc