avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate cypy

Activitate cypy

Răspuns la discuția divort- parti
am urmat intocmai sfaturile d-voastra. am solicitat termen pentru angajare aparator. ca idee ,estimpativ, cat ma ajunge onorariul ?
o ultima lamurire va rog sa-mi acordati. deci daca maine ma duc la termen si solicit amanare pentru angajare aparator mai pot introduce la urmatorul termen cererea reconventionala ? cererea de amanare trebuie sa imbrace forma scrisa sau o pot face si verbal ? multumiri pentru raspunsurile acordate !
in actiune ea solicita pastrarea numelui de familie iar eu nu sunt de acord cu acest lucru. considerati ca e nevoie sa imi iau aparator sau sa ma duc si sa fac singur acesta mentiune ? in ceea ce priveste partajul ea inca nu l-a solicitat ? imi puteti da va rog cateva detalii privind acest aspect ? daca nu l-a solicitat ea , inteleg ca pe parcursul procesului eu nu il pot cere ? multumiri anticipate !
prezenta reclamantului este obiligatorie pe tot parcursul procesului( specific ca are avocat) ?
am inteles ca in calitate de parat prezenta mea nu este obigatorie, insa, din punct de vedere juridic ce ma sfatuiti sa fac .maine am primul termen si nu stiu ca sa fac? sa ma prezint sa specific ca sunt de acord cu divortul si sa solicit un nou termen pentru angajare aparator?
Discuție divort- parti
intr-un procesul de divort trebuie sa se prezinte ambele parti la termene ?
sal ! cine ma poate lamuri si pe mine cum are loc sesizarea organului de executare .
Răspuns la discuția hartuire prin sms
atat timp cat nu sti despre cine e vorba cred ca nu exista nici o cale ca sa scap de stresul astai. mai intai trebuie sa alfi exact cine e persoana.
Răspuns la discuția consilier juridic fara experienta
va multumesc mult pentru sprijinul moral cat si pentru sfaturi, chiar imi ajuta foarte mult tot ce mi-ati spus fiecare in parte.
in ceea ce priveste semnarea actelor , eu am dreptul sa semnez ceea ce intocmesc ?
Stima !
Răspuns la discuția Impozitul forfetar
daniela vorovenci a scris:

Se face din nou un dosar la Registrul Comertului.intr-adevar sunt alte taxe , cele de deschidere ale firmei.

va rog mult sa-mi spuneti daca aveti idee la aproximativ cat se ajunge cu repunerea in activitate a firmei ?
cu suspendarea activitatii ajung la 3 mil si se ocupa un avocat si as vrea sa stiu daca in cazul in care ( cine stie cum visez la un plan de afacere super maret de castig miliarde :)) ) reincep activitatea sa nu ajung sa platesc si acolo mai mult decat ma costa impozitul pe un an ! mentionez ca de 2 ani profitul meu e zero ( si-mi vine sa ma dau cu capu' de pereti #-o ) si macar daca as lucra.... da' sunt si fara vreo sursa de venit. Stima !
Discuție trafic persoane
ma poate ajuta si pe mine cineva cu cateva date privind reglemetarea legislativa a infractiunilor de trafic de persoane ? care e legea care le reglementeza?
va multumesc !