avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort- parti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort- parti

intr-un procesul de divort trebuie sa se prezinte ambele parti la termene ?
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:52, 4 Februarie 2010
buna ziua!
obligatorie este prezenta reclamantului.
daca acesta nu se prezinta atunci cererea sa va fi respinsa ca nesustinuta.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Februarie 2010
ContSters97658, utilizator
Doar prezenta reclamantului este obligatorie.
prezenta reclamantului este obiligatorie pe tot parcursul procesului( specific ca are avocat) ?
am inteles ca in calitate de parat prezenta mea nu este obigatorie, insa, din punct de vedere juridic ce ma sfatuiti sa fac .maine am primul termen si nu stiu ca sa fac? sa ma prezint sa specific ca sunt de acord cu divortul si sa solicit un nou termen pentru angajare aparator?
Avocatul nu poate reprezenta reclamantul decat in situatii speciale( ex. stbilit in strainatate) ...Dvs., daca nu aveti nimic de cerut, nici drept de vizitare, nici , ulterior partaj,....absolut nimic, puteti sa mergeti sa fiti de acord, daca insa aveti cea mai mica cerinta nu e recomandat sa mergeti neasistat.
in actiune ea solicita pastrarea numelui de familie iar eu nu sunt de acord cu acest lucru. considerati ca e nevoie sa imi iau aparator sau sa ma duc si sa fac singur acesta mentiune ? in ceea ce priveste partajul ea inca nu l-a solicitat ? imi puteti da va rog cateva detalii privind acest aspect ? daca nu l-a solicitat ea , inteleg ca pe parcursul procesului eu nu il pot cere ? multumiri anticipate !

Alte discuții în legătură

Neprezentare sau...amanare ursu1 ursu1 ce se poate intampla daca nu ma prezint la procesul de incredintare minor la primul termen? cum as putea face sa nu ma prezint legal? multumesc (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca.. baluthebig baluthebig pe 27 luna aceasta am prima infatisare la divort!!! nu sunt insa pregatit,nu am gasit insa un avocat!!! daca nu ma prezint,care ar fi consecintele?? (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)