avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Cris4331

Activitate Cris4331

Buna ziua. Locuiesc la parterul unui bloc nou de 3 etaje compus din doua apartamente pe nivel. Eu stau la.parter iar etajele superioare au cate un bqlcon comun. De mai mult timp un vecin ce locuieste la etajul 2 depoziteaza pe palierul comun de la parter diverse bunuri, carucioare pt copii, biciclete,etc. ocupand astfel spatiul care si asa este mic intrucat parterul.nu este prevazut cu balcon. Am.facut o cerere la presedintele asociatiei de proprietari pentru a elibera spatiul si a afisat solicitarea pe usa blocului in cauza insa cel care ocupa spatiul nu a vrut sa si ia lucrurile. Am discutat cu acesta si l.am rugat sa si puna bunurile pe balconul.comun de la etajul unde locuieste insa a refuzat, motiv pentru care atunci cand intru in.bloc sunt obligat sa trec printre carucioarele si biciletele lui, lucru care ma.deranjeaza. presedintele aaociatiei a spus ca este spatiu comun si nu are ce sa i faca.As vrea sa stiu ce cale legala pot urma pentru a determina persoana sa elibereze spatiul.de la parter si sa isi puna lucrurile acolo unde locuieste. Va multumesc