Intrebarea este daca executarea se face cu Cnp si nu dupa numele din sentinta, de ce nu s-a facut si o somatie tot in baza Cnp lacare din cate stiu nu este acces decat cu acordul titularului acestuia.
va multumesc
Buna ziua
In data de 20 oct 2014 am fost instiintata de banca ca mi-a fost blocat cont ul de pensie in baza unei executari silite de care nu am luat act de cunostinta,aceasta facandu-se in baza cnp ului meu.Mentionez caci cu 5 ani inantea procesului care s-a derulat fara sa primesc vre-o citatie sau sentinta, mi-am schimbat numele si adresa in urma unui divort si acest lucru il cunostea reclamantu fiind varul meu caruia i-am ingrijit mama sora tatalui meu el nevenind in tara nici la inmormantarea acesteia dar dandu-ma in judecata pentru o factura de energie electrica de 600 lei consum inregistrat in timpul vietii mamei lui si pe care nu i-odatoram.
Problema este ca procesul fiind pe alt nume eu nu m-am putut apara iar acum m-am trezit in acesta situatie cumplia in care debitul pretins de reclamant reprezinta o suma infima comparativ cu dobanzi penalitati onorarii si cheltuieli de executare impuse mie la plata.Va rog sa-mi comunicati daca executarea s-a facut legalin baza cnp si nu a sentintei judecatoresti si daca eu mai pot face vre-un demers in aceasta faza
Va multumesc
cu respect