avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Activitate azal

Activitate azal

Răspuns la discuția lamuriri asociatie de locatari
bună ziua din nou.
vă rog să mă ajutaţi cu încă o problemă.
la noi in asociaţie există un spaţiu care cuprine 5 locuri de parcare pe care atunci când s-a dat blocul in funcţie(1996) unii proprietari n-au avut posibilitatea să-l cumpere deoarece era f scump.acum insă in cadrul unei şedinţe a asociaţiei cei prezenţi au hotărât ca aceste parcări să fie inchiriate.intrebarea mea este dacă acest lucru este legal având în vedere proprietatea comună asupra parcărilor. nu era necesar ca pentru aceasta să se obţină acordul tuturor proprietarilor?
mulţumesc mult.
Răspuns la discuția lamuriri asociatie de locatari
demisia este inregistrata inca din data de 10.10.2016 cind am avut sedinta extraordinara doar ca comitet executiv nu exista deoarece in aceeasi seara toata lumea si-a dat demisia iar acest fapt a fost adus la cunostinta proprietarilor .ce ma sfatuiti sa fac in continuare?
buna ziua,
problema pe care doresc sa vi/o aduc in atentie este legata de problemele unei asociatii de proprietari.in urma solicitarilor verbale ale unor membri ai asociatiei mi-am intentia de demisie din functia de presedinte al asociatiei urmand ca la prima sedinta sa/mi dau demisia efectiv.intre timp una din aceste persoane ne-a reclamat pe mine si administrator de dezinteres in exercitarea functiilor, la primarie.in preziua intalnirii reclamanta mi/a propus sa raman in continuare presedinte dar cu alt administator, raspunsul meu fiind negativam fost acolo ;i in urma discutiilor s-a dat un termen de 30 zile de rezolvare a problemelor .ieri a fost o alta sedinta ,la care n/am putut participa dar am trimis un mail reclamantei prin care i/am adus la cunostinta ca nu pot participa iar cei care participa sa ia cunostinta de demisia mea.raspunsul reclamantei a fost ca nu pot sa/mi dau demisia cand doresc eu,asta in conditiile in care ea personal mi/a cerut demisia in sedinta precedenta.ea sustine ca trebuie sa fiu in continuare presedinte chiar daca nu mai vreau si ma ameninta cu darea in judecata.ce pot sa fac in continuare? luati in considerare si faptul ca a deschis o pagina de facebook unde eu si administatorul suntem calomniati ca ultimii oameni.va mai spun ca in toata acesta perioada niciunul dintre membrii comitetului executiv nu a fost remunerat deoarece nimeni nu a considerat ca trebuie sa fim platiti! cu multumiri pentru sprijinul acordat.