avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate T.Daniel

Activitate T.Daniel

Deocamdata nu exista o asociatie infiintata si cred ca o sa mai dureze deoarece sunt 8 blocuri.
Cum ar fi indicat platesc acum sau sa astept infintarea unei asociatii. Daca nu platesc si dezvoltatorul imi sisteaza apa ce pot face.... Co tractul e pe el.
Daca infintam asociatie nou sau ne preia una existenta, practic noi nu mai avem nici o treaba cu contractul lui. Nu vreau sa-l pacalesc.....doar sa nu platesc degeaba. Apometrele sunt montate dar nu au sigiliu si ma gandesc ca nu pot demonstra ca la date de... am platit acel consum
Buna ziua ,

Este vorba de un dezvoltator care a construit mai multe blocuri de garsoniere si apartamente treptat .
Am o matusa care a achizitionat o garsoniera costruita de el dar de la o persoana fizica .( primul propietar)
Din informatiile primite de la fostul propietar cat si de la vecini contractul pentru apa era facut pe dezvoltator si fiind un contract pausal el nu a cerut bani sau sa verifice cineva apometrele din casa .
Acum in prag de finalizare dezvoltatorul vrea sa achitam suma integrala rezultata in urma citiri apometrelor . Este ok sa achit aceasta suma fara o chitanta? Daca dorim sa ne inscriem la o asociatie cum facem dovada achitarii sau ca nu avem datorii? Se poate face sau inscrie la o asociatie de locatari fara acordul lui?
Ce problema pot aparea pe viitor?
Răspuns la discuția Vecin recalcitrant cu copiii
Buna ziua ,

Un contract de mana pentru chirie cred ca are dar nu cred ca este si inregistrat la fisc Am sa intreb si la asociatie care este situatia juridica .
Despre studio ....din ce am intrebat si ceilalti vecini nu are nici un acord de la nimeni .
Pentru reclamatie la organelle fiscal nu trebuie si dovezi precum ca ar incasa bani ? Din ce am citit daca nu se confirma reclamatia as fi pasibil de o amenda .

Daca fac o plangere la politie impreuna cu mai multi parinti in aceiasi situatie e ok ? se poate rezolva ceava ?
Buna ziua ,

Am o problema si nu stiu cum e mai ok de procedat si de aceia am nevoie de sfatul dumneavoastra .
Pe scara blocului avem un vecin mutat in chirie de 1 an de zile si de atunci numai problem cu copii .
Tot timpul sunt amenintati , injurati si fugariti din fata scarii pe motiv ca fac galagie cand se joaca . Fetita mea de 10 ani ii este frica sa mai iasa afara .
Nu stiu daca aceasta persoana sta cu forme legale sau nu dar are in apartament si un studio de inregistrari si apar tot felul de persoane dubioase .

Cum e cel mai correct de procedat ? Mai am un pic si cred ca imi fac dreptate singur .