Am 17 ani si sunt insarcinata, as dori sa ma casatoresc ,astazi am fost la primarie de 3 ori, prima data,a fost ok nu au cerut nimic, in cateva minute dupa ce am plecat m-au sunat sa ma intorc, au spus ca imi trebuie doar o declaratie scrisa de catre unul dintre parinti , asa ca am adus-o pe mama( cu greu pentru ca nu prea ii da liber de la serviciu) ajunsa acolo i-a spus sa completese o declaratie adresata domnului primar,a inceput sa scrie, dupa care domnisoarele de acolo, care nu erau informate absolut deloc cu ce au de facut, habar nu au pe ce lume traiesc,au oprit-o din scris ca sa sune dansele pe altcineva sa le explice, in cateva minute au spus ca nu mai trebuie declaratia mamie si ne-a trimis la autoritatea tutelara buftea la care trebuie sa se prezinte ambii parinti, de ce nu mi s-a explicat. Problema este ca tata nu poate pleca de la munca atuci cand vrea deoarece abia s-a angajat si nu are timp sa plece ,iar mama abia s-a invoit astazi. intrebarea este daca se poate face ceva sa nu mai se ajunga la buftea, pentru ca nu este timp si nu are cine. Va multumesc frumos si astept raspunsuri cat mai concrete si repede.:(