Circulam pe Calea Giulesti si dupa o discutie cu un participant la trafic ce a vrut sa schimbe banda fara sa se asigure.. individul cu motocicleta hotaraste "sa ma invete minte" asa cum a spus sicanandu-ma si lovindu-ma intentionat.
Pentru ca lucrurile sa nu degenereze, fiind nervos, am hotarat sa nu stau prea mult la discutii cu individul in cauza. Am fost sa declar accidentul la Biroul accidente usoare sector 6, acestia auzind ca este vorbim de un accident provocat intentionat m-au directionat ctre Sectia de Politie nr. 20. Aici dupa luuuungi parlamentari au acceptat sa accepte sa depun o Plangere Penala pentru Distrugere sub rezerva personala a sefului sectiei ca o va trimite la Accidente usoare "ca asa vrea el", inchei citatul pentru ca "stie el mai bine si nu il invat eu cum se face treaba".
Mentionez ca eram cu martor in masina, aveam camera de bord, am facut poze individului, accidentului si numarului, ulterior am depistat si numele acestuia.
Intrebarile sunt:
1. avand in vedere ca masina este asigurata CASCO, ce termen maximal au pentru a imi emite dovada necesara la CASCO
2. pot trimite cazul la accidente usoare si eu sa nu pot face nimic? pot contesta? da? cui?
Mentionez ca nu doresc sa retrag plangerea sub nicio forma.. individul trebuie sa suporte rigorile legii.. nu mi-am facut dreptate pe loc desi instinctul a fost acela de a imi face..