avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Individ cu motocicleta imi loveste intentionat masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Individ cu motocicleta imi loveste intentionat masina

Buna ziua

Circulam pe Calea Giulesti si dupa o discutie cu un participant la trafic ce a vrut sa schimbe banda fara sa se asigure.. individul cu motocicleta hotaraste "sa ma invete minte" asa cum a spus sicanandu-ma si lovindu-ma intentionat.
Pentru ca lucrurile sa nu degenereze, fiind nervos, am hotarat sa nu stau prea mult la discutii cu individul in cauza. Am fost sa declar accidentul la Biroul accidente usoare sector 6, acestia auzind ca este vorbim de un accident provocat intentionat m-au directionat ctre Sectia de Politie nr. 20. Aici dupa luuuungi parlamentari au acceptat sa accepte sa depun o Plangere Penala pentru Distrugere sub rezerva personala a sefului sectiei ca o va trimite la Accidente usoare "ca asa vrea el", inchei citatul pentru ca "stie el mai bine si nu il invat eu cum se face treaba".
Mentionez ca eram cu martor in masina, aveam camera de bord, am facut poze individului, accidentului si numarului, ulterior am depistat si numele acestuia.
Intrebarile sunt:
1. avand in vedere ca masina este asigurata CASCO, ce termen maximal au pentru a imi emite dovada necesara la CASCO
2. pot trimite cazul la accidente usoare si eu sa nu pot face nimic? pot contesta? da? cui?
Mentionez ca nu doresc sa retrag plangerea sub nicio forma.. individul trebuie sa suporte rigorile legii.. nu mi-am facut dreptate pe loc desi instinctul a fost acela de a imi face..
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:35, 25 Octombrie 2016


Asteptati concluziile/solutia politiei,conditionat de care veti putea analiza oportunitatea continuarii demersurilor pentru solutionare
individul trebuie sa suporte rigorile legii..

Autoritatile in drept vor cerceta plangerea,probele,vor corobora cu punctul de vedere al partilor implicate si in final vor dispune solutie temeinica si legala
Exista varianta ca actiunea motociclistului sa nu intruneasca elementele constitutive ale vreunei fapte prevazute si pedepsite de legea penala sa nu existe probe rezonabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)
Problema accident rutier trailro trailro Buna seara, In urma cu cateva zile am avut un accident rutier in care, din pacate, am fost gasit vinovat. Accidentul s-a produs intre masina pe care o ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la politie AlexxM AlexxM Buna ziua, Acum cateva zile am fost implicat intr-o tamponare in urma careia masina mea a fost avariata destul de grav iar cealalta a suferit doar cateva ... (vezi toată discuția)