Buna ziua,
O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul unei alte masini care vroia sa faca exact aceeasi manevra si se afla in spate s-a enervat. Tipul a depasit in tromba pe contrasens, a oprit efectiv in mijlocul strazii extrem de aglomerate, la o ora de maxima aglomeratie. si a blocat traficul pe directia lor de mers. Dupa care a iesit urland din masina, impreuna cu o individa si mai scelerata decat el. Cei doi s-au dus si au injurat-o ca la usa cortului pe colega mea, amenintand-o cu moartea, in fine, cu multe, asta in timp ce oamenii stransi pe trotuar si soferii opriti in card in spate se apucasera sa il admonesteze pe nebun pentru reactia sa animalica.
Ulterior, dupa cateva minute, tot acelasi tandem de indivizi a urmarit-o pe colega mea, i-au facut poze din masina si iarasi au injurat (urlete) care au rasunat in alta intersectie. Reactia colegei mele a fost calma, femeia stand permanent la volan.
Stiind ca multi soferi sunt misogini din fire si au probleme cu femeile la volan, declar ca aceasta colega conduce exceptional, as zice ca mult mai bine decat multi barbati. Asta ca sa nu apara comentarii aiurite. Femeia nu a avut niciun accident, niciodata, merge tare, tine ritmul, e de nota zece zero zero. Ideea e ca femeia ar vrea sa depuna o plangere la politie sub aspectuil infractiunilor de tulburarea linistii publice, amenintari si alte violente si blocarea circulatiei pe drumurile publice.
Intrebarea se refera la procedura in sine. Este nevoie sa mearga cu un avocat ca sa reclame ? Se depun plangeri diferite - una pe penal, alta la circulatie ?N u de alta, dar nu este tolerabil ca un om sa sara la bataie in trafic, indiferent ca are sau nu dreptate.