avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost agresată verbal și fizic, în trafic, de un instructor auto

Buna seara, va rog sa-mi dati si mie cateva sfaturi cu privire la incidentul ce mi s-a intamplat. In urma unor sicanari in trafic cu o doamna soferita, in dreapta avand un domn instructor auto, afland ulterior de profesia acelui domn, am fost urmarita si in aproximativ 300m mi s-a blocat sensul de mers, fiind nevoita sa pun frana si sa opresc masina, ca acel domn sa coboare din masina sa ma agreseze verbal, sa-mi deschida portiera, nefiind portierele blocate, si sa ma agreseze si fizic, scuipandu-ma. Nu am mers imediat la politie, pentru ca nu stiam cine este acel domn, dar am reunoscut-o pe soferita si ulterior am aflat. Vreau sa depun plagere la Politia locala, avand la dispozitie 90 de zile. Nu am martori, eram singura in masina, de asta si-a permis acel, asa zis domn, sa recurga la acest comportament de golan...intrebarea mea este, ce sanse am sa fie sanctionat, in conditiile in care, cand s-a vorbit cu el la telefon, nu mai recunoaste nimic, el avand trei martori in masina care presupun ca vor fi invatati sa nu recunoasca nimic. Mai mult de atat, unde as putea face plangere pentru acest instructor auto independent, care dupa parerea mea, nu ar trebuie sa mai profeseze, daca ii invata acest comportament si pe viitorii soferi, sa blocheze masini si sa scuipe in trafic doamnele soferite. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ciufi80 , utilizator 16:00, 19 Iulie 2018
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere aveti dreptul sa depuneti, dar daca spuneti ca nu aveti probe, din pacate, nu cred ca veti avea vreun rezultat.
Plangerea se depune la sectia de politie sau parchetul competent dupa locul savarsirii infractiunii.
Buna seara, va rog sa-mi raspundeti la inca o intrebare, in ziua incidentului, mama mea a sunat soferita si doamna a recunoscut tot comportamentul acelui domn, doamna fiindu-mi colega de servici, am notat data si ora acelui apel, in caz ca acel domn nu recunoaste, as putea sa o folosesc pe mama ca martora indirecta, iar politia sa ceara acea convorbire de la compania mobila si sa fie folosita ca marturie? Mutumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
ciufi80, utilizator
2 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Convorbirile nu se inregistreaza de operatorii de telefonie.
Referitor la "mama mea a sunat soferita si doamna a recunoscut tot comportamentul acelui domn, doamna fiindu-mi colega de servici",
Va sugerez sa luati legatura cu "colega de servici" si sa-i solicitati sustinerea marturiei in situatia in care va fi chemata la sectia de politie.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari
Fără probe viabile, slabe șanse ca acel ”sofer” să fie sancționat, mi s-a întâmplat și mie.
Toate acuzațiile, toate afirmațiile dumneavoastră, trebuie să le dovediți.

Alte discuții în legătură

Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)
Accident auto provocat de proprietarul mașinii, care stătea în dreapta șoferului și a tras de volan. acum tot el are pretenții la despăgubiri, ce credeți că poate să obțină? tytyrez77 tytyrez77 Am si io o problema acum doua luni fiica mea inpreuna cu o fata si cu prietenul acesteia au plecat cu masina sa ia 2 pungi de seminte la un moment dat fiica ... (vezi toată discuția)
Nebuni la volan. cum ii strangem marshanna marshanna Buna ziua, O colega de-a mea a avut azi un incident in trafic. Mai precis, dorind sa se incadreze pe banda din stanga, ca sa vireze catre o strada, soferul ... (vezi toată discuția)