avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate ajax227

Activitate ajax227

Buna! Sunt compozitor muzical nou pe piata din Romania. Urmeaza sa inregistrez la UCMR-ADA undeva la 10 piese ce vor fi lansate in perioada urmatoare. Mentionez ca personal, am ceva probleme cu 2 banci, cu plata ratelor si se poate sa se ajunga la executare silita. Momentan nu am nimic pe numele meu, proprietati sau bunuri, si nu as dori sa pierd aceste drepturi. Doresc sa infiintez impreuna cu colegul meu, un SRL-D (pe numele lui). Cum as putea sa inscriu drepturile de autor in asa fel ca banii sa intre in contul firmei, nu in contul meu personal.

Multumesc frumos!
Ok, si vrei sa spui ca imi poate urmari un televizor cumparat ? Cum se poate asa ceva?
Ok!! Intrebarea mea este: daca am spre exemplu un televizor cumparat de mine de la Flanco, care e la domiciliu, si e pe numele meu, al celui care a luat credit, insa apartamentul e pe numele alor mei, poate intre in casa sa mi-l ia?
Buna!
Detin cateva credite de nevoi personale (fara garantii).. Mentionez ca am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati. Nu am nimic pe numele meu, in sensul ca nu am masina, apartament, bunuri valoroase. Stau cu parintii, deci nu cred ca ar fi ceva ce se poate executa silit. Detin doar 1 frigider si un tv pe numele meu, ce mentionez sunt in casa la parintii mei, unde nu sunt proprietar. Momentan nu am servici si probabil se va ajunge la executarea silita. Ce pericole ar fi? Se poate intra in casa parintilor mei (unde nu sunt proprietar) sa se ia din bunuri? Se poate sa fie ei executati silit? Ma refer la pensie, etc
Multumesc!