avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Drepturi de autor SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Drepturi de autor SRL-D

Buna! Sunt compozitor muzical nou pe piata din Romania. Urmeaza sa inregistrez la UCMR-ADA undeva la 10 piese ce vor fi lansate in perioada urmatoare. Mentionez ca personal, am ceva probleme cu 2 banci, cu plata ratelor si se poate sa se ajunga la executare silita. Momentan nu am nimic pe numele meu, proprietati sau bunuri, si nu as dori sa pierd aceste drepturi. Doresc sa infiintez impreuna cu colegul meu, un SRL-D (pe numele lui). Cum as putea sa inscriu drepturile de autor in asa fel ca banii sa intre in contul firmei, nu in contul meu personal.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru opere de creatie intelectuala Paraianu Adrian Paraianu Adrian Buna ziua As dori foarte mult sa cunosc cum as putea sa rezolv o situatie foarte neplacuta. Pe scurt este vorba despre o formatie de muzica pop rock cu ... (vezi toată discuția)
Ucmr -ada sau upfr A. Ionut A. Ionut Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele ... (vezi toată discuția)
Cum sa fiu dj(disk jockey) legal? DanGhiurutan DanGhiurutan Buna, Am 18 ani si sunt unul dintre multi dj si producatori de muzica electronica din Romania, si sunt nelamurit cu in legatura cu intrarea in ... (vezi toată discuția)