avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Petrura

Activitate Petrura

Răspuns la discuția Act sub semnătură privata
Petrura a scris:

Bună ziua.
Doresc sa știu dacă un contract comodat apartament este valabil semnat doar intre părți și nu făcut la notar.
Acest contract de comodat as dorii sa îl depun pentru subvenția la căldură.
mulțumesc

Bună ziua.
Doresc sa știu dacă un contract comodat apartament este valabil semnat doar intre părți și nu făcut la notar.
mulțumesc
Răspuns la discuția Sechestru auto
Ce ați rezolvat cu problema mașinii?
Sunt în aceeași problema
.mulțumesc
Răspuns la discuția Sechestru asigurator auto
A-ți mai aflat ceva.. La problema dvs?
Și eu sunt cam în aceeași problema...sechestru pe mașină...înștiințare printr un proces verbal
Răspuns la discuția Auto sechestrat
Am uitat sa menționez, azi am primit proces verbal de sechestru de la birou executorului judecătoresc.
Discuție Auto sechestrat
Bună.
Am o mare problema.Din cauza neachitarii unui card de cumparaturi azi sa pus sechestru pe o mașină care este pe numele meu dar de fapt nu este a mea.
Mi sa trimis bani pentru a cumpăra o mașină.VC sa făcut pe numele meu , eu neștiind ca nu o pot trece pe cumpărător decât dacă fac din nou vânzare cumpărare.
Aici m am blocat cu certificatul fiscal pentru ca soțul are neachitate niște amenzi.
Am rămas cu mașina trecuta pe mine dar am dat-o la cel care îmi trimisese banii sa o cumpăr.Suntem din aceeași familie.
Acum m au găsit ca dețin auto și sa pus sechestru.
Exista vreo soluție sa pot salva mașina?
Bani nu am sa achit cardul de cumpărături dar din 2010 și pana acum au băgat la penalități de chiar sa vreau sa achit în rate nu o sa mai reușesc... Prea multe penalități
Vă rog dacă știe cine despre asemenea caz sa îmi răspundă
Multumesc
Răspuns la discuția Ce soluție exista
Mă gindesc ca în urma unui contract de v-c cei de la Primărie Taxe si impozite nu or să vrea să mi pună stampila pentru a o scoate de pe numele meu ...adică să o radiez să poată cumpărătorul să o treacă pe numele lui.
Răspuns la discuția Ce soluție exista
La mașină am achitat impozitul acum 2 zile și nimik mai mult
Am datorii la Anaf de pe urma unei societăți comerciale...executări silite
Am o mașină personala si vreau sa o vând dar din cîte am auzit ,pe certificat fiscal o să-mi apară aceste datorii.
Deci să vand Masina nu pot...si cred că mi o vor lua Anaf -ul.
Am vreo soluție la această problemă?
Va rog să îmi comunicați.
Multumesc