avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestru asigurator auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestru asigurator auto

Buna seara! Mi-a fost instituit sechestru asigurator pe un autoturism in cursul urmaririi penale.Nu pot sa instrainez vehiculul insa ma pot folosi de el!In urma unei decizii judecatoresti definitive spre exemplu ce se intampla? Ce inseamna mai precis daca atunci cand executorul judecatoresc vine sa ia masina si de exemplu ii lipseste o roata? sau are geamurile sparte? sau ii lipseste un far? Masina trebuie sa fie in stare perfecta de functionare si perfecta din punct de vedere vizual(estetic)?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petrura , utilizator 13:37, 1 Februarie 2017
A-ți mai aflat ceva.. La problema dvs?
Și eu sunt cam în aceeași problema...sechestru pe mașină...înștiințare printr un proces verbal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto viorel00 viorel00 Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 6 octombrie am fost accidentat de un camion ... cas_ady cas_ady Buna ziua, Pe data de 6 Octombrie am fost accidentat de un camion ce avea asigurare la City Insurance, in aceeasi zi am am trimis cererea la Fondul de ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)