avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Lacrima123

Activitate Lacrima123

Răspuns la discuția Divortul
Mulțumesc ptr răspuns . Deja stresul își spune cuvântul la mine am intrat la menopauza la 31 de ani lucru care nu e bun si nu stiu câteodată cred că o iau razna ...prea mult stres, chin tot timpul cronometrata cât stau ,când vin,cand termin treaba sa răspund tot timpul la telefon ca daca nu ...de ce n-ai răspuns cu cine erai ceai făcut de ce nu răspunzi , sasa mai departe. Stiu ca m-am hotărât și voi pleca cât mai curând . Mulțumesc încă o dată.
Răspuns la discuția Divortul
Stiu ca este greu dar sunt hotărâtă să plec . Mie frica de ce va face când se va trezi singur in casa mie mila de el dar trebuie sama gândesc și la copii care sau săturat si ei ca si mine de vorbele pe care le aude în casă. Îmi va fi greu voi schimba locul de muncă și școala la copii dar cred că Dzeu îmi va da putere.

Cu asta ma amenință mereu ca el se omoară ,ca mai bn moare sau o Da alfel ca ma omoară pe mine îmi dă cuvinte care te îngheață ,,,vedeatas sub pământ ,,, vb care dor foarte tare dar... care ptr el nu contează . Am încercat am dat șanse dar stiu ca nu voi avea nici un rezultat. Mă gândesc și la copiilasi si mie greu . Nu vreau să mă simt vinovată dacă se întâmplă cu după ce voi pleca...mie frica sa ma gândesc. Va mulțumesc ptr răspuns
Discuție Divortul
Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai voie să vb cu nimeni să ai nici o prietena si nici un prieten . Viața mea este un calvar vb foarte urat cu mine nu are nici o sfială fata de copiii. Mă condamnă tot timpul că eu îl înșel lucru pe care nu l-am făcut niciodată. Are fel si fel de imaginați pe care le crede si care mi le spune mie . Medicul de familie mi-a dat trimitere cu el la psihiatrie dar refuză să meargă . As pleca la părinți cu copii dar mie frica de el ca se va omora lucru care la mai făcut acum șase ani când a încercat să se spânzure . Si nu stiu daca plec asa cu copii adică dacă părăsesc domiciliu el va putea să-mi ea copii . Am nevoie de un sfat va rog mult mie frica sa nu înnebunesc eu înaintea lui.