avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate sdanescu

Activitate sdanescu

Discuție Diurna
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: angajatorul a hotarat sa ma trimita la un curs in Danemarca. Unde va plati transportul si cazarea, mesele fiind asigurate de cele care organizeaza cursul. De la financiar ne-au comunicat ca nu vom primi diurna si ca ne da 100 euro la noi pt taxi si sa aducem bon. anul trecut alti colegi care au fos la acelasi curs au primit 65 euro/ zi diurna. Nu exista nici o lege care sa oblige la plata diurnei? Nu cred ca este corect sa fiu trimis undeva si sa vin eu cu bani de acasa.
Răspuns la discuția Succesiune!
Buna ziua,
Cunosc faptul ca nu era obligata, dpdv legal sa intrebe pe nimeni cu privire la vanzare. Insa dpdv moral cred ca asa era corect. In felul acesta i-a dezmostenit pe ceilalti frati cu toate ca toti au avut grija de ea si i-au fost alaturi pana in ultimul moment. Ca si parinte, cred ca, este ultimul lucru pe care ti-l doresti ca dupa moartea ta copiii sa se aibe la cutite din cauza ta.
Discuție Succesiune!
Buna ziua,

Bunica mea a murit acum cativa ani de zile (5 ani), in timpul vietii ea a vandut garsoniera in care locuia fiicei ei fara a intreba pe nici unul dintre frati acest lucru (sunt 3 frati la parinti - 1 fata si doi baieti), unul dintre frati fiind si tatal meu. Acum se mai poate face ceva in acest caz? Stiu, sigur ca nu s-a facut nici o succesiune. Bine, nici nu cred ca mai era cazul avand in vedere ca singurul bun al bunicii era acea garsoniera din Bucuresti.
Rog raspuns, multumesc.