avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune!

Buna ziua,

Bunica mea a murit acum cativa ani de zile (5 ani), in timpul vietii ea a vandut garsoniera in care locuia fiicei ei fara a intreba pe nici unul dintre frati acest lucru (sunt 3 frati la parinti - 1 fata si doi baieti), unul dintre frati fiind si tatal meu. Acum se mai poate face ceva in acest caz? Stiu, sigur ca nu s-a facut nici o succesiune. Bine, nici nu cred ca mai era cazul avand in vedere ca singurul bun al bunicii era acea garsoniera din Bucuresti.
Rog raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: sdanescu , utilizator 13:57, 1 Februarie 2017
Pai nici nu era obligata sa intrebe pe nimeni. Garsoniera era proprietatea ei si putea face orice doreste.
Succesiune nu mai aveti de ce sa faceti, decat daca mai exista si alte bunuri sau sume de bani.
Ce-ati putea face? Daca aveti certitudinea si dovezi in sensul ca nu a fost achitat nici un pret, puteti ataca acel contract de vanzare cumparare ca fiind donatie deghizata.
Buna ziua,
Cunosc faptul ca nu era obligata, dpdv legal sa intrebe pe nimeni cu privire la vanzare. Insa dpdv moral cred ca asa era corect. In felul acesta i-a dezmostenit pe ceilalti frati cu toate ca toti au avut grija de ea si i-au fost alaturi pana in ultimul moment. Ca si parinte, cred ca, este ultimul lucru pe care ti-l doresti ca dupa moartea ta copiii sa se aibe la cutite din cauza ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune casa parinteasca Tarheb Tarheb Buna ziua, Am o nelamurire, daca ma puteti ajuta sau sfatui in aceasta privinta. Mama a murit acum 6 luni, iar tata urmeaza si el in curand din ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua.va rog,un raspuns. pot parintii mei sa-mi ... marinapauna marinapauna Succesiune Buna ziua.Va rog,un raspuns. Pot parintii mei sa-mi faca act de vanzare cumparare pe tot ce au,eu fiind unicul lor copil in viata? Fratele meu,a ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de vanzarea unei case crysstyna22 crysstyna22 la mine problema este mai complicata dar sper sa ma fac inteleasa si sa primesc un raspuns.mama mea a murit in urma cu 19 ani si am ramas 4 frati cu tatal ... (vezi toată discuția)