Buna,
De curand mi-a fost aprobat un credit pentru a-mi renova apartamentul
aflat intr-o stare deplorabila(nu se poate locui).
Astazi(20.03.2018) s-a adoptat "Legea zgomotului" prin care se specifica interzicerea depasirii FARA DREPT a pragului de 35dB in locuinta reclamantului.
INTREBARE:
(1) La ce se refera "Tulburarea fara drept a linistii ..."?
Singurele zgomote vor fi cele rezultate din taierea tevilor de incalzire(dezafectate), indepartarea humei, inlocuirea usilor si nivelarea peretilor. Nu se vor sparge pereti sau inlocui cablurile din pereti.
Am anuntat administratorul & seful de scara cat si vecinii directi, am lipit la intrarea in scara anuntul cu locatia de unde vine zgomotul cat si perioada. Am rugat muncitorii sa adauge jumatate de ora de liniste inainte si dupa ORELE DE LINISTE efective.
(2) Pot continua lucrarile?
Buna,
Sotia a primit un mesaj de la banca cum ca i s-a blocat o suma de bani in contul de debit, din cauza unor neregularitati la Primarie.
Ea a fost la Primarie unde i-au printat o lista foarte lunga de amenzi primite(incepand din 2006) de la Compania de Transport in Comun care intrec ca si numar realitatea. Desi toate le-am achitat atunci, cei de la Primarie spun ca nu se poate face nimic. Suma totala este de 2300 lei si lunar s-ar trage 400-500lei.
(off-topic-a-bit) Ceea ce inseamna ca nu imi pot plati impozitul pe casa in timpul acesta si as fi in imposibilitate de a plati 3 rate(lunare) care sunt pe acel cont bancar.
Intrebare: Ce este de facut? Chitante nu are fiindca nu i s-au eliberat; doar platesti si apoi iti rupe procesul verbal, atat! #-o
Multumesc anticipat!