avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenzi Transport in Comun apar neplatite..
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenzi Transport in Comun apar neplatite..

Buna,
Sotia a primit un mesaj de la banca cum ca i s-a blocat o suma de bani in contul de debit, din cauza unor neregularitati la Primarie.
Ea a fost la Primarie unde i-au printat o lista foarte lunga de amenzi primite(incepand din 2006) de la Compania de Transport in Comun care intrec ca si numar realitatea. Desi toate le-am achitat atunci, cei de la Primarie spun ca nu se poate face nimic. Suma totala este de 2300 lei si lunar s-ar trage 400-500lei.
(off-topic-a-bit) Ceea ce inseamna ca nu imi pot plati impozitul pe casa in timpul acesta si as fi in imposibilitate de a plati 3 rate(lunare) care sunt pe acel cont bancar.
Intrebare: Ce este de facut? Chitante nu are fiindca nu i s-au eliberat; doar platesti si apoi iti rupe procesul verbal, atat! #-o
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: mircea93cj , utilizator 14:29, 1 Noiembrie 2016
Soția trebuie să dovedească că a achitat amenzile altfel va fi executată silit în continuare.
Deci, pe viitor, trebuie sa pastram toate chitantele intr-un sac.. Si in cazul in care nu primim de la institutii ale statului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire dintr-un cont in care platesc rata la banca sebastian_rusu sebastian_rusu Am intarziat cu plata unor impozite (existand si o amenda auto, platita de fapt), motiv pentru care mi-a venit la serviciu poprire pe salariu si conturile pe ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenzi rutiere eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca ... (vezi toată discuția)
1. plati prevazute, in sume mai mici de 10-20 lei/luna, platite din casierie; 2. cont bancar blocat ligadiangeli ligadiangeli Buna ziua, 1. Asociatia are sediul, impreuna cu inca 3 asociatii, intr-un apartament inchiriat de la Primarie. Una dintre asociatii este titulara contractului ... (vezi toată discuția)