avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Activitate stefanapopei

Activitate stefanapopei

Răspuns la discuția Angajare fictiva
dar daca esti trecut intr-un loc cu 8 ore, il alt loc cu 6 si tot asa. Din hartii ar iesi ca persoana respectiva lucreaza 24 ore continuu.
Buna ziua. Am studiat 4 ani facultatea de Inginerie electrica si dupa ce mi-am luat diploma am fost sa imi caut un loc de munca.Cu greu am gasit ceva, dar sa trecem peste asta vreau sa spun ca in momentul in care am vrut sa imi fac angajarea, angajatorul m-a intrebat daca mai lucrez undeva deoarece in programul revisal apare (spre surprinderea mea) ca sunt angajat la o firma de un an de zile in Suceava. :sorry: Prima data am crezut ca era o gluma si i-am spus sa mai verifice ca mi se parea aberant. M-am dus a doua zi la ANAF apoi de la ANAF m-au trimis la ITM, iar la ITM mi-au confirmat ca intr-adevar lucrez pe cand eu nu am lucrat nici macar un minut la respectiva firma:O. Degeaba am incercat sa le explic ca ei m-au pus sa imi fac cerere de demisie si cerere pentru eliberarea vechimii si sa o duc la respectiva firma.Am cautat pe internet firma respectiva si am gasit o adresa a unui apartament dintr-un bloc din Suceava. Am stat pe acolo o zi intreaga #-o si nu am gasit pe nimeni, am intrebat oameni si nu stiau nimic. Ce e de facut in cazul acesta? Angajatorul mi-a spus sa rezolv problema aceasta ca altfel nu ma angajeaza :( ca ii fac lui probleme.Nu stiu cui sa ma adresez, numai la politie nu am fost dar banuiesc ca ma trimit iar la ITM :sorry: Mentionez ca firma aceasta dubioasa e intreprindere individuala