avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate Radu23;

Activitate Radu23;

Răspuns la discuția Firma intra la partaj?
Buna seara. Am o societate pe numele sotiei intrucat din motive de serviciu, nu puteam fi eu administratorul legal, insa pot demonstra prin semnatura de pe facturi, contabil, furnizorii cu care am contractat,età ca eu sunt administratorul in fapt. Sotia innaintea introducerii actului de divort (inca casatoriti) a tranzitat toata suma de pe contul firmei pe contul ei personal, lucrurile care se evidentiaza de pe e/c. A primit si amenda de la Anaf pt acest fapt, pe care in cele din urma tot eu am platit.o de dragul copilului pe care il avem.. Urmeaza sa inceapa partajul, unde mai avem un apartament echivalent sumei sustrase de ea de pe firma. Sotia doreste bineinteles si de aici cota parte. Intrebarea mea este daca acei bani sustrasi se impart, si cat % aproximativ, si daca se poate ajunge la o intelegere cu privire la imobil. Ma refer strict ca sanse din partea JUdecatoriei, ca din p.d.v al dumneaei nu se discuta. Mentionez faptul ca eu am adus tot aportul material in familie, prin afacerea respectiva + serviciu, ea nelucrand niciodata undeva.