avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaita Ionut

Activitate Mihaita Ionut

Buna ziua, o scurta intrebare. Am un amic care primeste indemnizatie de crestere al copilului in Romania. Daca pleaca in strainatate cu contract de munca legal, in Olanda, pierde indemnizatia in Romania? Va multumesc
Răspuns la discuția Contestatie amenda.
Viteza mea din bord nu arata mai mult de 95 km/ h. Ei m-au oprit si mi-au suspendat permisul pe motivul ca aveam 110 km/h. Bineinteles pe cel din spatele meu nu s-au obosit sa il opreasca. Inregistrarea nu au vrut sa o arate. Au zis doar ca am dreptul la contestatie. Acesta a fost motivul. Dupa ce am analizat si pv comparandu-l cu altele, am observat niste lucruri omise de catre agent. Dar acum nu stiu daca in instanta pot face referire si la omiterile din pv, pe langa cel scris in cererea de contestatie, anume ca nu eu aveam viteza de 110, cu maxim 95.
Buna seara. Acum 2 seri am fost cica " inregistrat " de un domn politist cu viteza de 110 km in localitate. Eu bine, aveam maxim 92km/h. Tin sa precizez ca in spatele meu la maxim 2 m statea un domn cu un Audi care intentiona sa ma depaseasca. A scos aproape jumatate de masina pe celalalt sens cand domnii politisti au aprins girofarele. Ei fiind in miscare. Ei mi-au suspendat permisul pt 3 luni. Ieri dimineata am fost la judecatorie si am contestat amenda. In cererea de contestatie am scris doar de faptul ca era masina cealalta in spatele meu intentionand sa depaseasca. La o verificate mai atenta a procesului verbal am observat ca strada care o scrisese el e doar strada. Nu are o cladire apropiata sau altceva. Doar strada. Acea strada are aproape 10 km inclusiv in afara localitatii. Domnul politist a scris numele dar nu a completat si instiintarea de plata, de asemena codul sau operator lipseste. Nu este scris deloc. Este vreo sansa de anulare?