avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate stefania02

Activitate stefania02

Răspuns la discuția Cumparare auto
La notar nu a fost doar la un centru de acte vanzare cumparare auto
Discuție Cumparare auto
Buna seara,
Am si eu o intrebare am cumparat un auto dar pe numele sotului meu as dori sa intreb daca exista vreo documentatie legala la notariat sau in alta parte sa facem vreun act in care sa fiu trecuta si eu in actul de vanzare cumparare al masini dar sa ramana sotul pe talon si pe actul de inmatriculare al masini? Mentionez ca suntem casatoriti legitim dar totusi as dori sa stiu daca exista vreo solutie sa fiu in acte .:(
Răspuns la discuția Avocat incorect
Pe chitanta scrie onorariu avocat . Bun poate inteleg ca nu m-a reprezentat dar nu inteleg dansul a citit actele de ce mai m-a pus sa fac contestatia daca dansul a vazut ca a trecut cele 15 zile ca doar chiar dansul a citit si a scris contestatia?
Discuție Avocat incorect
Buna ziua. In februarie am consultat un avocat sa il consult daca ma incadrez intr-un termen de executare silita pana in final a facut actele dandu-i si 500 ron onorariu avocat a inceput procesul bineinteles fara avocat ca a zis ca trbuie sa platesc alti bani dar spre suprinderea mea am pierdut din motivul ca nu m-am incadrat in cele 15 zile? Oare nu este vina avocatului care mi-a luat niste bani degeaba? cum pot sa recuperez bani acestia si plus taxa de timbru si altele ce mai ma pus sa platesc judecatorul.#-o