avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat incorect
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat incorect

Buna ziua. In februarie am consultat un avocat sa il consult daca ma incadrez intr-un termen de executare silita pana in final a facut actele dandu-i si 500 ron onorariu avocat a inceput procesul bineinteles fara avocat ca a zis ca trbuie sa platesc alti bani dar spre suprinderea mea am pierdut din motivul ca nu m-am incadrat in cele 15 zile? Oare nu este vina avocatului care mi-a luat niste bani degeaba? cum pot sa recuperez bani acestia si plus taxa de timbru si altele ce mai ma pus sa platesc judecatorul.#-o
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:02, 6 Decembrie 2016
Dacă i-ai plătit doar consultația juridica nu e incorect avocatul.
Nu avea obligația sa va deschidă proces și sa va reprezinte.
Depinde ce scire in contractul de asistenta juridica, daca scrie numai consultanta nu avea obligatia sa va redacteze contestatia si sa va reprezinte la termen,depinde pe ce anume v-a luat banii avocatul.
Pe chitanta scrie onorariu avocat . Bun poate inteleg ca nu m-a reprezentat dar nu inteleg dansul a citit actele de ce mai m-a pus sa fac contestatia daca dansul a vazut ca a trecut cele 15 zile ca doar chiar dansul a citit si a scris contestatia?
Onorariu e și pentru consultatie juridica, redactare acțiune, etc...

Dvs. Știți ce ați discutat cu avocatul referitor la calea de atac sau ce a fost.
Dacă el a zis azi și dvs. ați depus peste câteva zile...ar fi târziu...si apare tardivitatea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif avocat ursu1980 ursu1980 Cam cat ma costa(in medie) o programare la un avocat pentru ai explica problema mea apartinand codului civil(probleme succesorale) si ami spune daca este ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de asistenta juridica Rookie Rookie Buna ziua, Daca am incheiat un contract de asistenta juridica, dar nu mai doresc sa initiez actiunea (nici nu am platit inca vreun onorariu) este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contra unui avocat ContSters172664 ContSters172664 [b]Pe data de 28 Septembrie2010,am vorbit cu un avocat cu privire la un caz de succesiune si mi-a spus sa vin pe 30 Septembrie 2010,la biroul sau si am ... (vezi toată discuția)