Buna ziua. In februarie am consultat un avocat sa il consult daca ma incadrez intr-un termen de executare silita pana in final a facut actele dandu-i si 500 ron onorariu avocat a inceput procesul bineinteles fara avocat ca a zis ca trbuie sa platesc alti bani dar spre suprinderea mea am pierdut din motivul ca nu m-am incadrat in cele 15 zile? Oare nu este vina avocatului care mi-a luat niste bani degeaba? cum pot sa recuperez bani acestia si plus taxa de timbru si altele ce mai ma pus sa platesc judecatorul.#-o
Depinde ce scire in contractul de asistenta juridica, daca scrie numai consultanta nu avea obligatia sa va redacteze contestatia si sa va reprezinte la termen,depinde pe ce anume v-a luat banii avocatul.
Pe chitanta scrie onorariu avocat . Bun poate inteleg ca nu m-a reprezentat dar nu inteleg dansul a citit actele de ce mai m-a pus sa fac contestatia daca dansul a vazut ca a trecut cele 15 zile ca doar chiar dansul a citit si a scris contestatia?
Onorariu e și pentru consultatie juridica, redactare acțiune, etc...
Dvs. Știți ce ați discutat cu avocatul referitor la calea de atac sau ce a fost.
Dacă el a zis azi și dvs. ați depus peste câteva zile...ar fi târziu...si apare tardivitatea...
Tarif avocat
ursu1980
Cam cat ma costa(in medie) o programare la un avocat pentru ai explica problema mea apartinand codului civil(probleme succesorale) si ami spune daca este ... (vezi toată discuția)