avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters41046

Activitate ContSters41046

da ... inca locuiesc cu parintii (desi am 20 de ani :| ). nu sunt si eu proprietar al apartamentului (nu am numele pe actul de proprietate) sunt doar parintii co-proprietari.
Răspuns la discuția Divulgare IP
accesul la IPul tau il are orice administrator de pe acel forum, dar accesul la parola ta nu o are nimeni (sunt administrator si detinator al unor forumuri si nu am acces pe nici unul la parola vreunui user). IPul tau poate fi divulgat doar in conditiile in care incalci anumite legi pe acel forum / site ... si doar la cerintzele organelor de politie / juridice. daca citesti regulamentul acelui forum vei gasi si partea asta acolo (cel putin ar trebui sa fie ...la mine la forumuri am trecut partea asta)

dar, pentru o siguranta personala...folositi [ link extern ] >
Răspuns la discuția Licenta
dar de ce sa dai bani ? :)

inceaca un Linux Ubuntu 7.04 ;) ... si daca il instalezi nai treaba cu nush ce ram in plus (pt a rula N aplicatii ca pe Windows) si nici de licenta pentru celelalte aplicatii .. sau un numar de vreo 10-15 Gb pentru sist de operare ocupati pe hdd

[ link extern ] /

ti se trimite cd original acasa in cateva saptamani (timp in care poti folosi o copie downloadata chiar de la ei)
Ok, deci : parintii mei au 25 ani de casatorie si de cateva luni sunt pe pragul divortului. Motivul principal este o rel extraconjugala a tatalui meu. In cazul unui divort in instanta va conta acest lucru la partaj (adik va putea obtine mama sa zicem 70-80 % din apartament ?) ? Interesul meu la partaj este in principal apartamentul si unele obiecte electrocasnice (cumparate exclusiv de mine ... sist audio / tv plasma ... etc). Daca sunteti in cunostinta de cauza cu vreo lege unde se specifica anumite proceduri in cazul partajului va rog postati legea si anul, sau daca stiti voi ceva orientativ de asemenea va rog sa postati . Va multumesc !!!