Buna ziua. Posed un ONG (asociatie) infiintata in anul 2014 si de 2 ani nu mai are activitate . A fost infiintata pentru o clasa de elevi. Pe acest ong s-au incasat 2% din impozitul pe salarii, donatii de la parinti si banii au fost folositi pentru a duce copii la munte in vacanta. Nu s-au operat alte activitati. Copii au terminat clasa a IV-a si s-au imprastiat pe la alte scoli. Doresc sa ma scap de aceasta asociatie deoarece nu mai am ce face cu ea. Vreau sa o dau cuiva gratuit. Sa achite doar costurile cu cedarea ei. Persoana care a ia poate sa ii modifice obiectul de activitate, denumirea si sediul? Multumesc
Buna ziua. Am scos de la banca un extras de cont pe anul 2011 si am gasit 2 intrari de bani de la o firma de unde am lucrat. Sunt sume necuvenite. Nu stiu cine a facut operatiunile pentru ca token-urile nu erau la acea data in posesia mea. Tot la momentul respectiv am avut o colega care raspundea de registrul de casa si o deranja faptul ca intrebam de incasarea si rulajul banilor. Aceasta avea acces la tokenurile de la banca si la baza de date a programului de contabilitate. Tot din cauza ei mi-am dat demisia si am plecat din firma, manipula administratorul si l-a convins ca nu mai are nevoie de mine cu 8 ore si sa imi reduca programul cu 4 ore. Daca am probleme cu aceste sume si nu pot sa fac dovada ca ea a fost, dupa cat timp se prescrie aceasta infractiune. Multumesc frumos