avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate cateldeplus

Activitate cateldeplus

Răspuns la discuția Cedare ONG
Da, Am depus atat declaratiile 101 cat si bilanturile anuale de la infiintare pana la zi.
Va multumesc mult pentru raspuns.
Discuție Cedare ONG
Buna ziua. Posed un ONG (asociatie) infiintata in anul 2014 si de 2 ani nu mai are activitate . A fost infiintata pentru o clasa de elevi. Pe acest ong s-au incasat 2% din impozitul pe salarii, donatii de la parinti si banii au fost folositi pentru a duce copii la munte in vacanta. Nu s-au operat alte activitati. Copii au terminat clasa a IV-a si s-au imprastiat pe la alte scoli. Doresc sa ma scap de aceasta asociatie deoarece nu mai am ce face cu ea. Vreau sa o dau cuiva gratuit. Sa achite doar costurile cu cedarea ei. Persoana care a ia poate sa ii modifice obiectul de activitate, denumirea si sediul? Multumesc
Buna ziua. Am scos de la banca un extras de cont pe anul 2011 si am gasit 2 intrari de bani de la o firma de unde am lucrat. Sunt sume necuvenite. Nu stiu cine a facut operatiunile pentru ca token-urile nu erau la acea data in posesia mea. Tot la momentul respectiv am avut o colega care raspundea de registrul de casa si o deranja faptul ca intrebam de incasarea si rulajul banilor. Aceasta avea acces la tokenurile de la banca si la baza de date a programului de contabilitate. Tot din cauza ei mi-am dat demisia si am plecat din firma, manipula administratorul si l-a convins ca nu mai are nevoie de mine cu 8 ore si sa imi reduca programul cu 4 ore. Daca am probleme cu aceste sume si nu pot sa fac dovada ca ea a fost, dupa cat timp se prescrie aceasta infractiune. Multumesc frumos