avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen prescriptie infractiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen prescriptie infractiune

Buna ziua. Am scos de la banca un extras de cont pe anul 2011 si am gasit 2 intrari de bani de la o firma de unde am lucrat. Sunt sume necuvenite. Nu stiu cine a facut operatiunile pentru ca token-urile nu erau la acea data in posesia mea. Tot la momentul respectiv am avut o colega care raspundea de registrul de casa si o deranja faptul ca intrebam de incasarea si rulajul banilor. Aceasta avea acces la tokenurile de la banca si la baza de date a programului de contabilitate. Tot din cauza ei mi-am dat demisia si am plecat din firma, manipula administratorul si l-a convins ca nu mai are nevoie de mine cu 8 ore si sa imi reduca programul cu 4 ore. Daca am probleme cu aceste sume si nu pot sa fac dovada ca ea a fost, dupa cat timp se prescrie aceasta infractiune. Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Angajata bancii umbla in cont si face operatiuni fara acordul meu septibanc septibanc Buna ziua, Am un cont curent de debit la o banca oarecare, cu card asociat contului. Este un card pe care primesc in principiu doar salariul de la firma unde ... (vezi toată discuția)
Sume necuvenite birsanclaudia birsanclaudia Am o situatie ciudata la o societate a carei contabilitate o asigur: societatea incaseaza in contul bancar de la alta societate sume care nu reprezinta creante ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)