avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt bani de pe card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt bani de pe card

buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol.
am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii

cineva care imi stie pinul,si cred ca stiu cine,mi-a scos banii.
il banuiesc pe sot.

cum as putea afla cine a scos banii,la ce ora si de unde?

o plangere penala ar putea rezolva problema?
daca sa folosit la plati,se poate afla unde si cine a platit cu cardul meu?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:37, 16 August 2011
Sunati la banca.Ei va pot ajuta cu detalii..puneti-le lor intrebarile si sigur va vor raspunde la ele pentru ca vad tranzactiile din sistem
Cardul a fost astazi in posesia sotului?

Eu zic sa verificati prima data la serviciul "Salarizare", poate este o greseala a celor de acolo. Puteti apoi obtine toate informatiile, la banca unde aveti deschis contul de card. Cereti un extras de cont, unde sunt inscrise toate operatiunile -tranzactiile efectuate cu acest card.
Nu stiu daca puteti face plangere penala impotriva sotului, atata timp cat sunteti casatoriti.

@anam79, banca nu da relatii la telefon cu privire la acest aspect.

@andraandrada, v-am trimis un mesaj privat, poate il cititi va rog. Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
cel mai corect este sa mergeti la banca si sa cereti un extras de cont. acolo vi se evidentiaza daca si cat este salariul ce v-a fost virat in cont, precum si ce sume au fost retrase, la ce ora si de la ce bancomat...iar apoi veti deduce singura daca sotul este cel ce v-a folosit cardul. o plangere penala nu se ia in seama, se considera ca va administrati veniturile in comun, mai ales in calitate de soti.
Intamplator am avut si eu o neplacere cu cardul acum doua saptamani.Banca mi-a comunicat prin telefon ca au fost efectuate operatiuni prin contul bancar la care am atasat cardul.Bineinteles ca mi-au cerut niste detalii de securitate: parola , CNP , data nasterii...
dar @gabicraiu si Gabrielle Monique au dreptate:mergeti la banca , cereti un extras de cont si vizualizati toate operatiunile - tranzactiile efectuate cu acel card. Poate sunt banci care nu ofera detalii prin telefon.

Alte discuții în legătură

Card de credit ContSters22096 ContSters22096 am avut un card de credit, am utilizat limita de credit si nu mi-am achitat toate sumele retrase. acum banca m-a dat in judecata...mentionez ca am retras banii ... (vezi toată discuția)
Posibila eroare a bancomatului pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Pe 14.11 am fost la ATM-ul BRD-ului din Piatra Neamt sa-mi scot banii de pe card. Am bagat cardul, am introdus pinul si am cerut retragere numerar ... (vezi toată discuția)
Lipsuri de bani din card MihaelaAtomei MihaelaAtomei Buna ziua!Am si eu o problema,nu am obiceiul sa imi verific foarte des contul de pe cardul de credit,am cardul de putin timp,ieri am mers la bancomatul de care ... (vezi toată discuția)