avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate biancamuresan

Activitate biancamuresan

Răspuns la discuția succesiune
biancamuresan a scris:

ma puteti va rog ajuta cat ii se cuvine dupa sot??cata cota?

daca dupa difunct au ramas atat mostenitori legalii copii nepotii cat si sot supravietuitor sunt chematii la succesiune.partea care se cuvine din avere este.. un sfert din mostenire daca vine in concurs cu copii nepotii??imi puteti explica va rog ce inseamna ?multumesc frumos
ma puteti va rog ajuta cat ii se cuvine dupa sot??cata cota?
nu au divortat inainte de a deceda acesta de ce partaj
mama e in viata are un ap 1 camera de 36 mp difunctul are o fiica care aceasta la varsta de 16 ani a dat nastere la un baietel acesta il creste mama fara niciun act inafara faptului ca alocatia lui venea pe numele mamei mele.la primul apartament care ia fost dat de stat nu a contribuit cu nimic,in rest a muncit dar dadea si pensia alimentara si mama lua pensie alimentare pt mine deci mama vea venit mai mare.patru anii nu a muncit de loc dupa ia facut mama pensie de boala
da mama e in viata am uitat sa specific mama la data casatoriei avea o fiica si sotul ei difunctul o fiica
Discuție succesiune
buna ziua as avea o intrebare mama a primit o garsoniera avandu-ma pe mine dupa putin timp sa casatorit a vandut acea garsoniera a luat un ap 2 camere a fost trecut si sotul ei la vandut si pe acesta si acum are un ap cu o camera de 36 mp.sotul ei a divortat si fiica acestuia isi cere partea ma puteti ajuta sa imi spuneti cum se imparte?mama are 3/4 si fiica sotului ei 1/4?