avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Activitate Nazly

Activitate Nazly

Răspuns la discuția Functia de presedinte
Inca mai sta individul acela acolo ???
Răspuns la discuția Hotarare judecatoreasca
Certificat de grefa am depus la dosar cand am deschis procesul ,dar ei vor doar hotararea judecatoreasca mentionez ca am fost astazi si m am interesat ,s a pronuntat dar nu s a dat spre redactare !Eu asta doresc !

Durata procesului a fost cam de 6 luni ,s a derulat !

Buna ziua !Revin cu problema mea :am fost azi si am lasat o cerere la registratura pt urgentarea hotararii judecatoresti pt tutela surorii mele , aveti idee cam cat dureaza pana o primesc si daca este direct definitiva si irevocabila ? Sau ce pasi mai sunt pana la definitivare ? Va multumesc !

Nazly a scris:

Puteti fi mai explicit ?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Ma indoiesc!

Multumesc mult !

Sobolan de tomberoane a scris:

da si se optine pe loc.depinde de judecatorie

Buna ziua !Revin cu intrebarea mea :se poate face o cerere cu un timbru judiciar pt un certificat de grefa dupa minuta sau o cerere catre presedinte in care sa anexez motivatia pt care imi treb urgent hotararea ,chiar daca nu au trecut cele 30 de zile ?

Nazly a scris:

Multumesc !Dar pot face o cerere pt a urgenta ?daca motivez pt ce mi trebuie ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Raspunsul colegului este justificat de situatiile intalnite In practica,a devenit o exceptie motivarea unei hotarari intr un termen de 30 de zile regula fiind de cateva luni sau mai mult.Daca judecatorul priveste si aspectul uman al cauzei dvs face un efort dar greu de crezut ca intr-un termen sub 30 de zile.

Multumesc frumos !!!!

da spuneti exact si poate o face mai repede.daca vrea o face si in 7 zile vb cu grefiera.

Multumesc mult !

Nazly a scris:

Raspunsul colegului este justificat de situatiile intalnite In practica,a devenit o exceptie motivarea unei hotarari intr un termen de 30 de zile regula fiind de cateva luni sau mai mult.Daca judecatorul priveste si aspectul uman al cauzei dvs face un efort dar greu de crezut ca intr-un termen sub 30 de zile.

Multumesc pt raspuns !

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Ma indoiesc!

Imi trebuie urgent pt a o include in dosarul pt locuinta !

dar care etse graba? care este motivul?