avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotarare judecatoreasca

Va rog mult imi puteti spune daca poate iesi o hotarare judecatoreacsa pt tutela adult cu handicap mai repede de 30 de zile daca nu avem bunuri nici eu nici sora mea cu handicap ?
Cel mai recent răspuns: Nazly , utilizator 18:36, 5 Noiembrie 2018
Buna seara,
Ma indoiesc!
Puteti fi mai explicit ?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Ma indoiesc!

Raspunsul colegului este justificat de situatiile intalnite In practica,a devenit o exceptie motivarea unei hotarari intr un termen de 30 de zile regula fiind de cateva luni sau mai mult.Daca judecatorul priveste si aspectul uman al cauzei dvs face un efort dar greu de crezut ca intr-un termen sub 30 de zile.
Ultima modificare: Joi, 1 Noiembrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
dar care etse graba? care este motivul?
Imi trebuie urgent pt a o include in dosarul pt locuinta !

Sobolan de tomberoane a scris:

dar care etse graba? care este motivul?

Alte discuții în legătură

Motivarea sentintei- in cat timp de la ultimul termen? macmillan macmillan Exista vreun termen privind motivarea sentintei? In 22 iulie a fost ultimul termen iar de atunci nu am primit nici o instiintare iar pe site apare doar ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza pana primesc decizia de la proces acasa doncristiano doncristiano Pe 30.03.2010 am castigat un proces cu solutie irevocabila fiind la recurs(o revedicare imobiliara asupra unui mic teren arabil). Vreau sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Poti da in judecata judecatoria pentru ca nu a respectat o lege? busanicoleta busanicoleta In august mi s-a luat permisul, am contestat procesul verbal, dar nu am mers nici la proces si nici nu mi-am ridicat permisul pe perioada in care s-a judecat. ... (vezi toată discuția)