Revenind la intrebarea precedenta, va vrog sa mi spuneti ce se poate intampla in cazul in care nu reusim sa ne intelegem, se va ajunge la un proces de partaj sau alceva, iar celalalt proprietar nu va avea bani sa achite nimic. As putea sa achit eu jumatatea mea si sa devin unic proprietar? Va multumesc pt raspuns.
Va multumesc mult. . Voi incerca sa ma inteleg cu celalalt proprietar. Daca nu vom ajunge la nici o intelegere, ceea ce este foarte probabil, , va voi contacta.
Este vorba de un contract normal de vanzare cumparare, cu doi cumparatori, fiecare dobandind cate 1/2 din bunul cumparat. V-as ruga sa-mi spuneti, in principiu merita sa deschid acest process ? Ma refer daca, cel putin teoretic , exista vreo sansa sa-mi recuperez suma platita. Va multumesc
Am cumparat impreuna cu o alta persoana un teren pe care se afla si un imobil. Datorita unui complex de imprejurari de acestea se foloseste doar aceasta persoana. Va rog sa-mi spuneti cum, si daca as putea sa oblig aceasta persoana sa-mi inapoieze partea mea din suma platita, urmand ca apoi persoana respectiva sa devina unic proprietar. Va multumesc pt sprijin.