avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate nicolaevdan

Activitate nicolaevdan

da mai are pe rol inca 2 procese pe care el nu le ia in calcul
si cam cat ar fi termenul de cand mi-a venit un proces verbal intre executor si creditor si eu ?
Se poate executa un imobil daca debitorul plateste si pe langa acesta mai are 2 procese in instanta ne terminate pentru acelas credit ?
Am un credit in 2008 care l-am achitat pana in 2010 august
dupa 3 ani si o luna ma executat pe conturi fiind conturile goale nu a avut ce sa ia.
Dupa inca 3 ani si doua luni au facut alta poprire in care mi-au pus pe salariu ( mentionez ca aici nu am avt cum sa fac contestatie la executare ca a venit plicu dupa termenul de contestatie si exista proces in instanta pentru ca au adus plicu pe o data si el era datat cu 20 de zile inainte )
acuma dupa un an in car mi-a luat din salariu a deschis o executare noua in care cere sa imi execute casa (12500 roni ) am facut a 2 zi contestatie instanta nu a dat termen dar el continua procedurile de executare cum ar avea dexizia definitiva ce este de facut ?

Mentionez ca imobilul este in acte al unei matuse eu am doar mostenire. nu exista cadastru intabulare etc
si executorului i se da de la servici cate 400 ron minim pe luna
Ce inseamna asta ?

Ora estimata: 08:30
Complet: 8-C -executări silite
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică azi, 9.11.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.11.2016

Daca instanta stie ca a mai fost una in urma cu 3 ani si o luna ( adica sa prescris?