avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executari silite - prescriptie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executari silite - prescriptie

Ce inseamna asta ?

Ora estimata: 08:30
Complet: 8-C -executări silite
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţa publică azi, 9.11.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 09.11.2016

Daca instanta stie ca a mai fost una in urma cu 3 ani si o luna ( adica sa prescris?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:23, 10 Noiembrie 2016
Inseamna ca a fost incuviintata executarea silita. Daca aveti obiectii formulati o contestatie la executare in termen de 15 zile de la data comunicarii oricarui act de executare provenit de la executorul judecatoresc.
Actul la care ati facut referire este incuviintarea de executare silita,eventuala prescriptie o puteti invoca pe calea contestatiei la executare,instanta nu este obligata sa invoce prescriptia din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen si conditii prescriptie datorie Gabriela83 Gabriela83 Buna ziua, in ce conditii si in ce perioada de timp se prescrie o datorie? In anul 2006 am luat un credit de nevoi personale de la......., am platit ratele la ... (vezi toată discuția)
Executare silita depasire termen sau nu? newsady newsady buna ziua, in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa) Pe portal am gasit: 16.04.2014 Ora estimata: 08:30 Complet: ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare? nelamurire jondoe1 jondoe1 Ora estimata: 08:30 Complet: Camânari/incidente 15 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M ... (vezi toată discuția)