avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contestatie la executare? nelamurire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contestatie la executare? nelamurire

Ora estimata: 08:30
Complet: Camânari/incidente 15
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M C, invocata din oficiu. Respinge contestatia la executare formulata de catre contestatorul AMF, în contradictoriu cu BEJ M C, ca fiind introdusa împotriva unei persoane fara calitate procesuala pasiva. Admite contestatia la executare, formulata de catre contestatorul A M F, în contradictoriu cu intimata SC IFN S.A. Constata intervenita prescriptia executarii silite în dosarul de executare silita nr. 11000/2013 al BEJ M C. Anuleaza somatia mobiliara emisa la data de 16.10.2013, în dosarul de executare silita nr. 11000/2013 al BEJ M C, precum si actele de executare subsecvente emise în cadrul acestui dosar de executare silita. Anuleaza încheierea de încuviintare a executarii silite nr. 14000/20.09.2013, pronuntata de catre Judecatoria Constanta în dosarul civil nr. 2444413/242/2013. Cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Judecatoria Constanta. Pronuntata în sedinta publica, astazi, 18.09.2014.
Document: Hotarâre 18.09.2014

nu ma pricep la termenii folositi[,am inteles doar ca in acest moment instanta mi-a dat castig de cauza] in aceasta decizie si va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla acum dupa ce sa dat aceasta decizie
precizez ca aveam poprire pe salariu lunar care mergea catre executor,acum trebuie sa urmez anumiti pasi pentru a recupera bani care mi-au fost opriti sau astept recursul si apoi voi putea cere bani opriti de executor?
va rog frumos un sfat cum trebuie sa procedez in continuare
multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:53, 21 Septembrie 2014
Trebuie asteptat sa vedeti ce se intampla si in apel.
Poate insa nu se depune apel si astfel puteti sa o legalizati in termen de 10 zile de cand o primiti (cand expira termenul de apel).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare razvan22 razvan22 judecatorie a respins cererea Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a bej...Respinge contestaţia formulată în contradictoriu cu bej...ca ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii silite pentru onorariul executorului bufa bufa Sunt chemata in proces de intoarcerea executarii silite doar pentru o suma de bani privind onorariul executorului.Stiu ca in procese de contestatie la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- contestatie admisa acn acn A fost admisa de catre instanta contestaţia mea la executare silita. Intrebari ar fi: 1 Cum pot desfiinta infiintarea popririi? 2 Cum pot sa imi recuperez ... (vezi toată discuția)