avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua!- contestatie admisa
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua!- contestatie admisa

A fost admisa de catre instanta contestaţia mea la executare silita. Intrebari ar fi:
1 Cum pot desfiinta infiintarea popririi?
2 Cum pot sa imi recuperez taxa de timbru?
Cel mai recent răspuns: acn , utilizator 16:23, 9 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~
DECI ACEASTA ESTE HOTARAREA DATA.
Intai fac cerere de restituire a taxei de tibru? Ce acte imi trebuiesc ?

Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de X în contradictoriu cu intimatul Y . Anulează actele de executare silită emise în dosarul de executare nr.00000 al BEJ ////. În temeiul disp.art.717 alin.2) C.Proc.Civ., obligă pe contestatoare să achite /////// suma de 17,5 lei, reprezentând contravaloarea fotocopiilor actelor de executare, în cuantumul redus de instanţă. Dispune restituirea către contestatoare, la rămânerea definitivă a hotărârii, a taxei judiciare de timbru în sumă 285 lei, achitată cu chitanţa seria ///////// emisă de SPIT Constanţa. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, la Judecătoria Constanţa
Va multumesc mult , d.le av Stefan !
Va multumesc mult tuturor, mi-ati fost de un real si mare ajutor !
Sunteti toti extraordinari !
Cu respect MAXIM
C.N
Desfiintarea propirii ce demersuri mai presupune ?
Ultima modificare: Marți, 9 Mai 2017
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o ... jhon73 jhon73 Buna seara, tocmai am aflat ca voi fi executat silit pentru o datorie din 2006,(de pe siteul judecatoriei) ,stiu ca este prescrisa aceasta datorie ,iar ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)