avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxa de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Taxa de timbru

Buna ziua,
Datorita unui credit neachitat de mai mult de 5 ani am fost dat in judecata de catre un BEJ care a obtinut executarea silita a veniturilor mele, iar acum doresc sa contest aceasta sentinta. Doresc sa stiu care sunt taxele de timbru pentru aceasta contestatie. Se calculeaza in functie de valoarea debitului?
Multumesc frumos,
Stefan
Cel mai recent răspuns: StefanMM , utilizator 13:37, 6 Februarie 2017
www.avocatnet.ro/content/for...

Cititi si punctul 2 din acest document [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat
Mai detaliat: in urma cu 2 zile am primit la serviciu o instiintare pentru executare silita de la un BEJ pentru un credit care l-am semnat in 2007. Din 2009 am intrat in somaj si nu am mai putut plati. Suma totala este de 29360 + 4032 taxele recuperatorului. Din cate stiu acel credit a fost prescris. Cei de la serviciu au raspuns BEJ-ului ca imi vor transfera 1/3 din venituri catre BEJ pana la acitarea sumelor de mai sus.
Doresc sa stiu care ar fi taxa de timbru pentru contestatia acestei executari si care ar fi onorariul unui avocat care sa ma reprezinte in aceasta actiune.
Multuesc tare mult,
Stefan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru si onorariu avocat StefanMM StefanMM In urma cu 2 zile am primit la serviciu o instiintare pentru executare silita de la un BEJ pentru un credit care l-am semnat in 2007. Din 2009 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita mykiduta mykiduta Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)
Mi s-a admis contestația la executare silită. cum recuperez sumele poprite? AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma unei hotarari de executare silita am facut contestatie si a fost admisa ca fiind prescrisa datoria. Firma de avocatura care a intocmit actele de ... (vezi toată discuția)