Buna ziua,
Datorita unui credit neachitat de mai mult de 5 ani am fost dat in judecata de catre un BEJ care a obtinut executarea silita a veniturilor mele, iar acum doresc sa contest aceasta sentinta. Doresc sa stiu care sunt taxele de timbru pentru aceasta contestatie. Se calculeaza in functie de valoarea debitului?
Multumesc frumos,
Stefan
Mai detaliat: in urma cu 2 zile am primit la serviciu o instiintare pentru executare silita de la un BEJ pentru un credit care l-am semnat in 2007. Din 2009 am intrat in somaj si nu am mai putut plati. Suma totala este de 29360 + 4032 taxele recuperatorului. Din cate stiu acel credit a fost prescris. Cei de la serviciu au raspuns BEJ-ului ca imi vor transfera 1/3 din venituri catre BEJ pana la acitarea sumelor de mai sus.
Doresc sa stiu care ar fi taxa de timbru pentru contestatia acestei executari si care ar fi onorariul unui avocat care sa ma reprezinte in aceasta actiune.
Multuesc tare mult,
Stefan
Executare silita
mykiduta
Buna ziua,sotia mea a primit o comunicare de executare silita de la un BEJ din Bucuresti in numele celor de la [editat] Constanta pentru o datorie la o ... (vezi toată discuția)