avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Mi s-a admis contestația la executare silită. Cum ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi s-a admis contestația la executare silită. Cum recuperez sumele poprite?

In urma unei hotarari de executare silita am facut contestatie si a fost admisa ca fiind prescrisa datoria. Firma de avocatura care a intocmit actele de executare a fost obligata sa-mi restituie cheltuielile cu copierea dosarului,taxa de timbru si onorariul avocatului. Cum imi pot recupera banii din poprirea pe salariu. II recuperez de la DDM Invest ( INTIMATA) sau de la executorii BEJA Catalin Visan ?
Ultima modificare: Luni, 9 Octombrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:41, 9 Octombrie 2017
Intoarcerea executarii silite. Trebuie sa formulati actiune noua. Creditoarea este cea care plateste.
Dar chiar daca introduc actiune de intoarcere executare silita am sanse sa recuperez banii de la DDM Invest avand in vedere ca sunt persoane straine si nu cred ca au reprezentant in Romania? Cat ar costa daca ma judec cu ei la sediul din strainatate? Merita sa bag banii in proces?
Nu va judecati la sediul din strainatate. Au reprezentant in Romania. Dvs. decideti daca merita sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume executate Laura Stamate Laura Stamate In baza unui dosar executional BEJ pune poprire si retine sume din cont. In termen legal depun contestatie la executare. Se constata prescris dreptul ... (vezi toată discuția)
Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)