avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Materie: Litigii cu profesioniştii ...
Discuție deschisă în Executare silită

Materie: Litigii cu profesioniştii Obiect: contestaţie la executare

Buna ziua ,
Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite .
Am doua dosare pe care consider le-am castigat.
Solutiile au fost urmatoarele :
Dosar nr ………….
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare formulată de contestatorul ……………în contradictoriu cu intimatul …………. Anulează executarea silită însăşi şi toate actele de executare silită întocmite în dosarul de executare nr. ……………al …………………….. Admite capătul de cerere având ca obiect întoarcerea executării şi, în consecinţă, dispune restituirea către contestator a sumelor care au fost poprite în temeiul adreselor de înfiinţare poprire în cadrul dosarului de executare nr. ………..al…………….. Obligă intimatul la plata către contestator a sumei de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru aferentă capătului de cerere privind întoarcerea executării. Respinge cererea formulată de contestator privind obligarea intimatului la plata cheltuielilor de judecată constând în onorariul de avocat, ca neîntemeiată. Restituie contestatorului taxa judiciară de timbru aferentă contestaţiei la executare în cuantum de 494 lei, achitată cu chitanţa seria …………nr. ………..din data de 25.01.2018, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce va fi depus la Judecătoria …………. Pronunţată în şedinţa publică, azi 14.05.2018.
Si dosar nr …………….
Solutia pe scurt: Admite contestaţia la executare. Constată prescris dreptul intimatei de a cere executarea silită a contestatorului în baza contractului pentru acordarea cardului de credit …… fără număr din data de ………………. Anulează executarea silită ce formează obiectul dosarului de executare ……………al BEJ …………………..Dispune întoarcerea executării silite efectuate în baza titlului executoriu reprezentat contractul pentru acordarea cardului de credit …………..fără număr din data de ……………, încheiat între contestator ………………….. si restabilirea situaţiei anterioare executării, în sensul ca obligă intimata să restituie contestatorului sumele încasate şi care, eventual, se vor încasa până la data rămânerii definitive a hotărârii de admitere a contestaţiei la executare. Respinge cererea contestatorului de obligare a intimatei la plata cheltuielilor de judecată reprezentând taxă judiciară de timbru, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare, cerere de apel ce se depune la sediul Judecătoriei Craiova. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30 martie 2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) …………………… 30.03.2018 .
Va rog sa ma ajutati cu raspus/raspunsuri la urmatoarele intrebari :
• Ce se intampla in continuare , au trecut cele 10 zile pentru apel dar nu am nici un raspuns ;
• Dupa cat timp ramane hotararea definitiva ;
• De ce in continuare am poprire pe salariu , pot sa anulez respectivele sume care mi se popresc luand in considerare ca am un copil mic si cei 50 % poprire pe salariu ma afecteaza foarte mult ?
• Ce ma sfatuiti sa fac in considerare ?
Multumesc anticipat ,

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva sa inteleg si eu ce spune decizia aceasta crapu70 crapu70 Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Respinge exceptia netimbrarii. Respinge exceptia tardivitatii. Admite,in parte, contestaţia la ... (vezi toată discuția)