avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta instantei de fond este executorie de la data ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta instantei de fond este executorie de la data pronuntarii?

Hotarâre - nr. 4013/2017
Admite în parte contestaţia la executare. Anulează toate actele de executare ce fac obiectul dosarului de executare nr. ***, emis de ANAF. Dispune întoarcerea executării silite în dosarul de executare nr. ***, în sensul că obligă intimata să plătească contestatorului suma de 630 lei. Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere privind acordarea daunelor morale în cuantum de 10.000 lei. Executorie. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Piteşti. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 31.03.2017.

Adica pot sa ma duc la ANAF sa iau banii chiar de azi... sau de la data comunicarii hotararii??
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 19:42, 4 Aprilie 2017
Luati un certificat de grefa pana la comunicarea hotararii.
Multumesc mult pt raspuns. Vreau sa le zic la ANAF sa imi restituie banii pe care mi i-au executat in mod ilegal, iar instanta a anulat si intors executarea. Si o sa dureze mult redactarea hotararii judecatoriei... de aceea vreau sa mi-i restituie chiar acum!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani dupa castigarea contestatiei Tisha89 Tisha89 Doresc sa imi recuperez banii propriti dupa castigarea contestatiei. Mai jos aveti decizia. Imi puteti spune, va rog, ce pasi trebuie urmati mai departe? Cui ... (vezi toată discuția)