avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani dupa castigarea contestatiei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani dupa castigarea contestatiei

Doresc sa imi recuperez banii propriti dupa castigarea contestatiei.
Mai jos aveti decizia. Imi puteti spune, va rog, ce pasi trebuie urmati mai departe? Cui trebuie sa ma adresez? BEJ sau creditor?

Multumesc anticipat.

Admite contestaţia la executare. Anulează executarea silită pornită împotriva contestatoarei în dosarul de executare nr. 227/2018 al BEJ Terinte Florin şi toate actele de executare efectuate în acest dosar de executare. Dispune întoarcerea executării silite în sensul că obligă intimata să restituie contestatoarei suma de 5.296 de lei. Obligă intimata să plătească contestatoarei a sumei de 1546,99 de lei cheltuieli de judecată. După rămânerea definitivă a hotărârii, aceasta va fi comunicata şi executorului judecătoresc. Cu drept de apel în termen de 10 de zile de la comunicare, care se va depune la Judecătoria sectorului 5 Bucureşti Pronunţată în şedinţa publică, azi, 19.07.2018.
Document: Hotarâre 5642/2018 19.07.2018
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:58, 11 Octombrie 2018
Buna ziua,
Incercati, dupa ce legalizati sentinta, sa transmiteti o notificare actualului DEBITOR (fostul creditor).
Daca nu o rezolvati atunci adresati-va unui executor, altul decat cel ce v-a executat.
Notificati-i asa cum ati fost sfatuita si dac anu platesc apelati la un avocat sau direct la une xecutor judecatoresc. Daca ati avut avocat in cauza, discutati direct cu omul pt ca stie cum sa procedeze. Va mai avea un onorariu, dar acesta va fi recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie executare silita mariapopescu1989 mariapopescu1989 Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare in urmatorul caz. Am facut un credit in 2008 de nevoi personale pe 5 ani. Am achitat ... (vezi toată discuția)
Executorul amana restituirea sumei virate in plus Ryan97 Ryan97 Buna ziua, Dupa achitarea integrala a sumei revenite din dosarul de executare silita, pe persoana fizica, executorul imi trimite un PV privind executarea ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare? nelamurire jondoe1 jondoe1 Ora estimata: 08:30 Complet: Camânari/incidente 15 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M ... (vezi toată discuția)