avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul amana restituirea sumei virate in plus
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul amana restituirea sumei virate in plus

Buna ziua,

Dupa achitarea integrala a sumei revenite din dosarul de executare silita, pe persoana fizica, executorul imi trimite un PV privind executarea integrala a obigatiilor revenite din dosarul de executare si o instiintare de a ma prezenta la sediul BEJ pentru ridicarea sumei de bani virata in plus.
Cu adevarat, a existat o perioasa cand acelas dosar de executare se afla si la angajator si la banca. Angajatorul oprea 1/3 din salariu iar din ce ramanea mai oprea si banca 1/3.
Dupa ce am facut dovada angajatorului ca banca opreste in acelas dosar, angajatorul nu a mai oprit, dar banca nu a vrut sa i-a in considerare sumele virate de angajator.
Astfel m-am prezentat la BEJ, unde am depus o cerere de restituire. Mi s-a comunicat ca in termen de 30 de zile suma va fi virata in cont.
Dupa 3 luni, deoarece nu fusese virat nici un ban, m-am prezentat din nou la sediu BEJ, unde am fost informat ca de fapt firma de recuperare nu au virat banii catre BEJ si am fost sfatuit sa i-au legatura direct cu firma de recuperare [Kruk].
Am sunal la Kruk iar acestia mi-au spus ca nu au primit nici o cerere de la BEJ.
Deja sunt 7 luni de cand am depus cererea si fac naveta intre BEJ si Kruk.
Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez, la cine sa ma adresez pentru a putea recupera banii care mi se cuvin?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:44, 28 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu un avocat pentru ca altfel, banii nu-i mai vedeti, or sa va plimbe de la Ana la Caiafa pana se va prescrie datoria. Bej-ul a gresit pentru ca nu a tinut evidenta si a eliberat creditorului mai multi bani decat merita, iar creditorul este acum un debitor la fel cum ati fost dvs atunci cand nu ati platit datoria de buna voie si ati fost executat silit. Asa ca acum, la randul dvs, va trebui sa executati silit debitorul (daca nu achita de buna voie, ...si nu va achita). Cum? Apeland la un Bej.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati IN SCRIS toate aceste cereri si transmiteti-le prin scrisoare cu confirmare de primire dandu-le un termen de 15 zile sa va returneze banii.
Daca dupa termen nu va returneaza banii va trebui sa va adresati INSTANTEI de judecata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti lua in calcul promovarea unei actiuni de intoarcere a executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta catre o alta firma de recuperare. VatafuF VatafuF Buna ziua. Tatal meu a fost executat prin executor judecatoresc incepand din anul Octombrie 2012 pentru o datorie la o banca de 6655 lei + 1417 lei (probabil ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si am nevoie de o informatie din partea unei persoane care cunoaste aceasta speta pe care vreau sa o prezint: am ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita micheline86 micheline86 Buna ziua, Am primit un dosar de la un BEJ in legatura cu poprirea pentru neplata unui credit preluat de Kruk. Inca sunt in termen pt depunerea ... (vezi toată discuția)