avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Executare silita

Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie?
Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. Constată prescris dreptul intimatului de a cere executarea silita în temeiul titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr.1531/06.12.2002 pronunţată de Judecătoria Buftea în dosarul nr.4796/2202, definitivă prin neapelare şi irevocabilă. Admite contestaţia la executare. Anulează actele de executare silită efectuate în cadrul dosarului de executare nr. 478/2017 al BEJA Asociaţi „Drăgănescu Ionescu şi Crafcenco” inclusiv încheierea de încuviinţare a executării silite pronunţată de Judecătoria Cornetu, în dosarul 14098/1748/2017, în data de 24.11.2017. Respinge cererea de suspendare a executării silite, până la soluţionarea contestaţiei la executare, ca rămasă fără obiect. În temeiul art. 45 alin. 2 rap. la alin.1 lit. f) din OUG nr. 80/2013, dispune restituirea taxei judiciare de timbru, respectiv 100 lei, către contestator, după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri. Dispune comunicarea prezentei hotărâri către BEJA Asociaţi „Drăgănescu Ionescu şi Crafcenco” după ce aceasta rămâne definitivă.
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 18:01, 13 Iulie 2018
Pai nici macar atata lucru nu puteti intelege din citit ...ANULEAZA ACTELE DE EXECUTARE SILITA..........
Din cate se pare nu este definitiva existand probsbil calea de atac cu Apel pe care poate s-o urmeze .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca totusi continua executarea silita pana la ramanerea definitiva si epuizarea tuturor cailor de atac puteti recurge la actiune de Intoarcere a executarii silite pentru recuperarea sumelor retinute cu executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pronunțare Popacristian09@yahoo.ro Popacristian09@yahoo.ro Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. ... (vezi toată discuția)
Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)