avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pronunțare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pronunțare

Am avut pronunțarea și aș vrea să știu ce mai urmează sau daca trebuie sa mai fac ceva , cum pot legal sa anunt banca sa imi deblocheze contul. Multumesc
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite in parte contestaţia la executare formulata de contestatorul Popa Ion Cristian. Constată prescris dreptul de a cere executarea silita in dosar execuţional nr. 1048/2017 al BEJ Tanase Dragos Iulian si dispune anularea executării silite efectuate în dosar execuţional nr. 1048/2017 împotriva contestatorului. Dispune restituirea taxei de timbru în cuantum de 498 lei achitată de contestator în acest dosar la rămânerea definitivă a prezentei. Respinge cererea avand ca obiect obligarea intimatei la plata cheltuielilor de judecata ca neintemeiata. Cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare. În cazul exercitării căii de atac, cererea de apel se depune la Judecătoria Vălenii de Munte. Pronunţată în şedinţă publică azi, 11.12.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 11.12.2018
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 16:26, 13 Decembrie 2018
Buna ziua.
Va trebui sa asteptati comunicarea, apoi sa vedeti daca intimata va formula apel, sau nu.
Abia la ramanerea definitiva a sentintei BEJ va dispune desfiintarea popririi .
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Raluca Iliescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Materie: litigii cu profesioniştii obiect: contestaţie la executare enachemarinalin enachemarinalin Buna ziua , Am facut contestatie la executare impotriva unei firme de colectare debite . Am doua dosare pe care consider le-am castigat. Solutiile au fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita AndreeaCristina03 AndreeaCristina03 Se face executarea silita daca s-a dat acest raspuns de la judecătorie? Admite excepţia prescripţiei dreptului intimatului de a cere executarea silită. ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita popalucian popalucian Buna ziua. In luna a10a-2016 am primit instiintare ca sunt executat de catre un BEJ. Am depus contestatie la executare invocand prescripitia. Primul termen a ... (vezi toată discuția)